Sivut

tiistai 11. joulukuuta 2012

Epäonnenpäivä

Niinkun otsikosta käy jo ilmi, niin tänään ei ollu minun päivä. Aamulla oli vaan -13 astetta pakkasta ja päätin lähteä kelkalla töihin. Töistä päästyäni olin lähdössä terveyskeskukseen niin kelkka sammu ja luulin että bensa loppu. Soitin kaverille että tuopi mulle pari litraa bensaa, että saan jatkettua matkaa. Siinä sitten huomattiin että eihän siinä olekaan bensa loppu, värkkäs muuten vaan. No, kävin tk:ssa ja lähin kotiin kaupan kautta. Kaupasta tultua yritän startata kelkkaa käyntiin - tuloksetta. Akku tyhjä! Soitinpa toiselle kaverille että tulee auttamaan, ja matka taas jatkui! :D Kun oottelin siinä kaupan pihassa kaveria niin pari brittituristia tuli kysymään että saako ne ottaa kuvan minusta :D (istuskelin tavallisesti vaan kelkan päällä)

Eilen kävin verikokeissa ja sen jälkeen en oo sitä kättä saanu suoraks mistä ottivat verta. Lisäks se on turvonnu ja sinertää. Kävin sit sen takia näyttämässä kättä hoitajille ja laskimohan sieltä oli tulehtunu. On se ku.mma ku eivät voi sen vertaa huolehtia ettei pääse bakteereja menemään..

Muonion reissu meni eilen muuten hyvin, mutta en saanu sitä läppäriä kun tilattiin se vasta. No tiiänpä ainakin että tammikuussa oottaa tuliterä läppäri siellä minua :) Tilattiin myös työvaatteet ja kengät. Kengät joutuu ite maksamaan kun ne jää sit itelle, niistäkin jouduin 65e maksamaan Onneks ei tarvii kirjoja ostaa kun koulu tarjoaa ne. :)

Mulla on kyllä entisestä koulusta ikävä kahvioo ja sakkyshoppia. Kahviosta sai ihania reissumies leipiä ja sakkyshopista tosi halvalla herkkuja!

Äsken kun tulin kotiin niin sisällä oli lämmintä vaan 11 astetta. Pakkanen oli kirisrtny päivän aikaan -25.

Nyt mie lähen hakemaan puita ja lämmittämään uunia ja saunaa!

4 kommenttia:

  1. Hahaha sinä ja sun reissumiehes! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reissumies on rakkaus :) <3

      Poista
    2. Sen huomasin aina koulussa! :D Mulla on ikävä sua, tuu takas meidän luokalle! :( <3

      Poista
    3. Mullaki sua <3 En mie voi enkä ees pääsis enää teiän luokalle :(

      Poista